Új építésű lakások az Ön igényei szerint befejezve

Cégünkről

Megalakulás

Cégünk 1990 Novemberében alakult Tolnai Építő Kft. néven kifejezetten építőipari tevékenységekre specializálódva, majd cégünk szervezeti felépítése részleges tulajdonos váltással átalakult. 2001 Novemberétől FER-PK Építő, Kivitelező és Tervező Kft. néven folytatta a munkáját. A Cég 100%-ban magyar tulajdonú.

Cégünk szervezeti felépítése

Jelenleg 4 fő műszaki vezetői gárdával rendelkezünk, műszaki vezetőink végzettsége építőipari jellegű. Cégünk műszaki vezetői nagy szakmai múltra tekintenek vissza, ám az új anyagok és technológiák tekintetében is tetemes ismeretanyaggal rendelkeznek. Szakmai tapasztalatuk garancia lehet arra, hogy a kivitelezés pontosan és megbízhatóan legyen koordinálva, valamint gyors és műszakilag kifogástalan munkavégzést tesz lehetővé. Jelenleg 15 fő fizikai létszám áll rendelkezésre, valamint megbízható és kialakult alvállalkozói, beszállítói körrel rendelkezünk, melynek szakmai felkészültsége megfelel a 21 század elvárásainak. Cégünk stabil háttere miatt a vezetői gárda nem vagy csak kis mértékben változott megalakulása óta. A stabil háttér biztosítja az alkalmazottak nyugodt és kiegyensúlyozott munkavégzését.

Fő tevékenységi köreink

Cégtörténet

Cégünk az elmúlt 5 évben főleg saját beruházású társasházakat épített. De emellett számos esetben újítottunk fel irodákat, illetve alakítottunk át épületeket. Illetve családi házakat is készítettünk generálkivitelezőként. Számos nagyvállalat iroda átalakítását is elvégeztük. Bővebben a Referenciák menüpont alatt.

Tisztelettel:
Cégvezetők.